Door kanker staat je leven ineens op zijn kop. En dan gaan momenten echt tellen: die momenten wil je met je dierbaren en geliefden zo prettig mogelijk doorbrengen. Daar staat ook Stichting Roparun voor, met als motto: “‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De stichting ondersteunt tal van kleine en grote goede doelen die juist dat doen: zorgen voor mooie en onvergetelijke momenten, voor mensen die er zuinig mee om moeten gaan.

Vanuit VKA proberen we in ons werk al 33 jaar onze waarden te laten doorklinken: we zijn maatschappelijk betrokken en staan voor waardigheid en menselijkheid. We proberen onze collega’s te inspireren, door hen te laten ondernemen, te leren én door om hun gezondheid te geven.

In 2019 willen we dit bij elkaar brengen. VKA staat vierkant achter de doelen die Stichting Roparun nastreeft. Daarom willen we als bedrijf met elkaar de handen uit de mouwen steken. Of beter: de benen uit de hardloopbroeken: wij doen van 8 tot 10 juni 2019 mee aan de Roparun. Weten we waar we aan beginnen? Nee en ja. Nee omdat we het nog nooit hebben gedaan en ja, omdat we weten dat we dit heel graag willen doen. En als je iets heel graag wilt, dan kan alles.

We doen dit in VKA stijl: door een strakke voorbereiding, veel initiatief en grote geestdrift. Met bijna 30 actieve collega’s doen we er alles aan om geld binnen te halen, de logistiek voor te bereiden en te zorgen dat we topfit aan de start van de Roparun verschijnen. Want al is het voor het goede doel: het blijven 480 kilometers, van Parijs naar Rotterdam.

Wil je helpen? Dat kan! Doe mee aan een van onze acties en evenementen of doneer.